Bij BOSTHON Sport zijn we ervan overtuigd dat een juiste keuze van materiaal en een goede service cruciaal is voor jouw ideale wintersportvakantie. Bij ons vind je daarom de beste merken en de nieuwste gear aan de beste prijzen

Vaak last van pijnlijke voeten tijdens het skiën of boarden? Al sinds 1991 is BOSTHON Sport een erkend en geregistreerd orthopedisch en podologisch bootfitcenter. 

Groeipakket

Geen zin om duur materiaal aan te kopen waar uw kind toch meteen uitgroeit? BOSTHON Sport biedt een uniek groeipakket aan voor jouw kleine wintersporter!

Dakkoffers

OFFICIËLE THULE-VERDELER en ERKEND THULE TESTCENTRUM

Lijkt uw wagen ook net een maatje te klein? Met de dakkoffers van Thule vergroot u het zeer makkelijk het laadvermogen van uw wagen. 

Wie zijn we?

25 jaar geleden begon ons verhaal als een klein familiebedrijf te Houthalen met enkele belangrijke kernwaarden – een hart voor de klant, de beste service en kwaliteit en democratische prijzen.

Ondertussen mogen we zeggen dat we een retailer in volle bloei zijn. Dit is te danken aan ons ervaren en gedreven team die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geeft. Hierdoor kenden we afgelopen jaren een enorme groei. Als gevolg investeerden we sterk in sales, marketing en administratie om voor een nog vlottere werking en betere service te zorgen. We mogen met blijdschap verkondigen dat dit ons gelukt is zonder te vergeten van waar we komen. Bosthon Sport is en blijft een familiaal bedrijf vol passie en vuur. Iedere klant is bij ons koning. Iedere klant verwelkomen we als een deel van deze unieke familie.

Hebt u vragen of kunnen we u met raad en daad bijstaan? Kom dan gerust eens langs of bel ons op en we helpen u met alle plezier verder!

Groetjes

Het BOSTHON Sport-Team

Met de wagen naar Oostenrijk

 Buckle Up en laat ons van Bosthon Sport je iedere week informeren over wat je moet doen en meenemen als je door Europa reist met de wagen! Deze week aan de beurt: Oostenrijk!

 

Verplicht mee in de wagen: 

Gevarendriehoek

De 5 leukste snowboardkanalen

Ben je een snowboarder? Dan moet je al gehoord hebben van deze YouTubekanalen. Zo niet? Lees dan even mee door dit lijstje van de leukste kanalen over snowboarden.

SnowboardProCamp

Met de wagen door België

Buckle Up en laat ons je iedere week informeren over wat je moet doen en meenemen als je door Europa reist met de wagen! Deze week beginnen we heel eenvoudig met ons eigen land: België. In België zijn niet zo moeilijke regels, maar toch blijkt het dat veel mensen niet goed op de hoogte zijn.  

Eind in zicht: memorabel aan de Olympische Winterspelen

De Olympische Winterspelen. Vind je dat ook zo spannend en ontroerend als wij? We vonden het leuk om even de meest memorabele zaken op te lijsten.

Verzoening tussen Noord en Zuid?

De ultieme skibeleving met een high-tech bril

Echte kenners hebben misschien al eens gehoord van Google Glass of Oculus. Dit zijn augmented reality brillen die de echte en virtuele wereld met elkaar verbinden. Iemand moet op het idee gekomen zijn “Laten we een bril maken voor de ideale beleving op sneeuwvakantie” en zo geschiedde de RideOn skibril.

5 tips voor een goedkope skivakantie

Op vakantie gaan kost jammer genoeg altijd geld. Of het nu een city trip, zomervakantie of skivakantie is. Er zijn echter tal van mogelijkheden om de kosten te drukken.
Hoe duur je vakantie is, bepaal je grotendeels zelf. Daarom deze 5 tips:


1. Denk goed na wanneer je op skivakantie gaat

Bescherm jezelf met onze nieuwe EVOC-rugzakken

Bij BOSTHON Sport vinden we het belangrijk om elke klant de best mogelijke rugzak te kunnen aanbieden. Daarom namen we onlangs ook enkele EVOC-backpacks in het gamma op. Deze tassen werden ontworpen door trail-, sneeuw- en outdoorliefhebbers – en dat zie je. 

De rugzakken uit de Protector-reeks beschermen niet enkel de spullen die je meeneemt, maar vooral jezelf. Het ontwerp is immers voorzien van een TÜV/GS- en CE-gecertificeerde beschermlaag, die bij een val de impact op je rug voor zijn rekening neemt.

Nooit meer pijnlijke voeten met Apex Ski Boots

De buitenlucht, de natuur, de snelheid, de gezelligheid met vrienden en familie,… – skiën ontspant en inspireert. Ski’s, skikleding, brillen, helmen en stokken ondergingen de afgelopen jaren enkele belangrijke metamorfoses. Maar de ontwikkeling van skischoenen hinkte op het vlak van comfort lange tijd achterop, met pijnlijke voeten, gevoelloze tenen of zeurderige enkels als gevolg. De skischoenencollectie van Apex brengt daar eindelijk verandering in.

BOSTHON Sport betaalt je wintervakantie terug

Niets zo zalig als een sportieve of ontspannende wintervakantie. Maar het prijskaartje is vaak aan de stevige kant! Daarom betaalt BOSTHON Sport je winterreis integraal terug, en dat in de RES-munt. Deelnemen is eenvoudig! Bezorg ons je mooiste, origineelste of gekste vakantiefoto in de sneeuw en een onschuldige hand kiest de winnaar uit.

Met dit RES-tegoed kan je elke aankoop en elke huurtermijn bekostigen.

Abonneren op BOSTHON Sport RSS