Bij BOSTHON Sport zijn we ervan overtuigd dat een juiste keuze van materiaal en een goede service cruciaal is voor jouw ideale wintersportvakantie. Bij ons vind je daarom de beste merken en de nieuwste gear aan de beste prijzen

Vaak last van pijnlijke voeten tijdens het skiën of boarden? Al sinds 1991 is BOSTHON Sport een erkend en geregistreerd orthopedisch en podologisch bootfitcenter. 

Groeipakket

Geen zin om duur materiaal aan te kopen waar uw kind toch meteen uitgroeit? BOSTHON Sport biedt een uniek groeipakket aan voor jouw kleine wintersporter!

Dakkoffers

OFFICIËLE THULE-VERDELER en ERKEND THULE TESTCENTRUM

Lijkt uw wagen ook net een maatje te klein? Met de dakkoffers van Thule vergroot u het zeer makkelijk het laadvermogen van uw wagen. 

Wie zijn we?

25 jaar geleden begon ons verhaal als een klein familiebedrijf te Houthalen met enkele belangrijke kernwaarden – een hart voor de klant, de beste service en kwaliteit en democratische prijzen.

Ondertussen mogen we zeggen dat we een retailer in volle bloei zijn. Dit is te danken aan ons ervaren en gedreven team die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geeft. Hierdoor kenden we afgelopen jaren een enorme groei. Als gevolg investeerden we sterk in sales, marketing en administratie om voor een nog vlottere werking en betere service te zorgen. We mogen met blijdschap verkondigen dat dit ons gelukt is zonder te vergeten van waar we komen. Bosthon Sport is en blijft een familiaal bedrijf vol passie en vuur. Iedere klant is bij ons koning. Iedere klant verwelkomen we als een deel van deze unieke familie.

Hebt u vragen of kunnen we u met raad en daad bijstaan? Kom dan gerust eens langs of bel ons op en we helpen u met alle plezier verder!

Groetjes

Het BOSTHON Sport-Team

Tweedehandsverkoop van ons Thule rental aanbod

Ga je op vakantie met de wagen en wil je extra bagage meenemen? Of zou je graag een fietsdrager willen aanschaffen zodat je jouw (elektrische) fietsen kan vervoeren?

De 5 grootste fouten die je maakt in de zon

Met de temperaturen van de afgelopen dagen konden we buiten genieten van de zon. Vergeet je echter niet in te smeren, zelfs je als je vele uurtjes hebt geklopt onder de zonnebank, want verbranden kan altijd.

De goedkoopste dakkoffers en fietsdragers van de BENELUX

Zoals bekend is België geselecteerd voor het WK voetbal. In groep D nemen we het op tegen Engeland, Tunesië en Panama. Heel België zal weer even voetbalgek zijn en we gaan de straten zwart, geel en rood kleuren!

Red het leven van je kind met 'Car Kids'

In de maand juli van de vorige zomervakantie kwamen maar liefst 68 Belgen om het leven op reis in het buitenland. 64 hiervan waren verkeersslachtoffers die met de wagen verongelukten. Een zeer tragisch cijfer dat we helaas ieder jaar zien toenemen.  

Een dakkoffer: Tips&Tricks

Als je met de auto op vakantie gaat, is je koffer al snel te klein. Een dakkoffer is dan de ideale oplossing om extra bagageruimte te creëren. Maar hoe weet je nu welke je moet kiezen? Hoe moet je deze laden? Wat is de invloed op het rijdgedrag van de wagen?

 

Nut van een dakkoffer

Exclusieve verdeler van Car Bags in België

Car-Bags is een uniek concept met op maat gemaakte reistassen specifiek voor de kofferbak van jouw wagen. Maak een einde het eindeloze puzzelen. Bosthonsport maakt we definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode.

 

Veilig op reis

Met de wagen naar Frankrijk

Buckle Up en laat ons van Bosthon Sport je iedere week informeren over wat je moet doen en meenemen als je door Europa reist met de wagen! Deze week aan de beurt: Frankrijk!

Met de wagen naar Italië

Buckle Up en laat ons van Bosthon Sport je iedere week informeren over wat je moet doen en meenemen als je door Europa reist met de wagen! Deze week aan de beurt: Italië!

 

Bosthon Sport trotse deelnemer van CurieuzeNeuzen

Bij Bosthon Sport zijn we bewust van het ecologische probleem en we dragen we graag ons steentje bij waar mogelijk. Daarom schreef zaakvoerder Hugo, tevens ook bevoegd milieucoördinator, ons een tijd geleden in voor het project van CurieuzeNeuzen. Met trotsheid kunnen we zeggen dat Bosthon Sport geselecteerd werd om als handelszaak deel te nemen!  

Wat is CurieuzeNeuzen?

Abonneren op BOSTHON Sport RSS